Social media opleiding

Bestaande klanten (her)activeren en nieuwe klanten vinden via sociale media.

Waarom deze social media opleiding volgen?

Aan de hand van praktische tips op maat van jouw onderneming, concrete voorbeelden en veel ruimte voor interactie leer je hoe je sociale media inzet om je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken.

Voor wie is deze opleiding?

Voor zaakvoerders, het marketingteam en andere medewerkers die het stuur van de social media van hun bedrijf op een doelgerichte en consistente manier in handen willen nemen.

Wat zal je leren?

In functie van je doelstellingen ontwikkel je een sociale media strategie. En dat per kanaal.

Vervolgens koppel je de juiste content en verhalen aan die strategische doelen. Je giet dit in jouw eigen contentplan dat beschrijft wat je wanneer en op welke manier zal posten. 

Je leert hoe platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn werken en leert hoe je de tools die de platformen aanbieden kan inzetten in jouw voordeel.

Praktisch

Dankzij een kennismakingsgesprek stemmen we de inhoud van de social media opleiding perfect af op jou en op jouw bedrijf en situatie. De opleiding duurt minimaal een halve dag.

Wil jij ook beter en meer verkopen?

Leer hoe je als onderneming je sociale media inzet om je naamsbekendheid te vergroten en nieuwe klanten aan te trekken. Schrijf je hieronder in.