marketing en sales coaching

Op zoek naar persoonlijke begeleiding om jouw bedrijf te doen groeien? Bij ons kan je terecht voor eerlijke feedback, concrete plannen en een stevig duwtje in de rug.

Samen doelen bereiken

Als ondernemer focus je op je klanten, het dagelijks reilen en zeilen, je corebusiness. Toch vind je het ook belangrijk om werk te maken van marketing en sales, maar door een drukke agenda, een gebrek aan structuur of misschien zelfs wat koudwatervrees slaag je er niet in om efficiënt en gericht aan marketing en sales te doen. Als compagnon de route zorgen wij ervoor dat je marketing en sales niet op de achtergrond verdwijnt. Zo slaag je erin om je doelen te bereiken.

Marketing coaching

Ben je op zoek naar een creatief en strategisch klankbord?

Iemand met wie je nieuwe ideeën kunt aftoetsen, die met je meedenkt, die eerlijk feedback geeft en die je dat laatste duwtje in de rug geeft om actie te ondernemen? Samen zetten we je marketing in beweging.

Sales coaching

Wil je je eigen salesskills of die van je team verder aanscherpen?

Wij zetten je op weg naar betere resultaten en leggen die weg samen met je af. We luisteren, delen inzichten, geven bruikbaar advies, schudden je wakker en houden je scherp. In alle vertrouwen begeleiden we jou en je team naar betere salesresultaten.

wij promoten jouw bedrijf

Bij Smart-boost blijven we niet steken in de theorie. Tijd voor actie! Wil je de uitvoering van bepaalde taken liever – deels of volledig – uitbesteden aan een specialist? Vertrouw op ons voor de promotie van jouw bedrijf.

Beter verkopen?
Kom vrijblijvend kennismaken