Wat is de essentie van een succesvolle salesstrategie?

Bied geen producten of diensten aan, maar oplossingen.

We vallen meteen met de deur in huis: “Bied oplossingen aan, geen producten”. Dát is de essentie van een succesvolle salesstrategie. En dat is ook het thema van een interview met Bavo in het Voka-magazine Ondernemers van 8 september 2023.

LAB Sales voor startende ondernemers

Veel startups worstelen met de vraag hoe ze hun prima product of straffe dienst aan de man kunnen brengen. Speciaal voor deze doelgroep werkte Bavo op vraag van Voka een specifieke salesopleiding uit. Op 10 oktober start er een nieuwe lessenreeks. Tijdens deze driedelige workshop krijgen de starters concrete inzichten en praktische tips aangereikt om hun salesaanpak en verkoopgesprekken op korte termijn te verbeteren en te professionaliseren.

Ik geloof dat iedereen mits de juiste begeleiding en een portie goesting en durf grote stappen kan zetten op commercieel vlak. Daarom ben ik erg blij dat Voka mij gevraagd heeft om dit sales lab te geven.
Bavo - Oprichter Smart-boost

Interesse in de opleiding?

Schrijf je snel in via de website van Voka. De eerste sessie vindt plaats op dinsdag 10 oktober van 9 tot 12 uur in het Voka-gebouw in Oostkamp. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen met jou te werken aan jouw salesstrategie. Tot dan!

Wil je jouw sales skills aanscherpen, maar komt de timing van deze opleiding je niet goed uit? Of ben je geen startende ondernemer, maar wel geïnteresseerd in de opleiding? Neem dan gerust contact op, want we kunnen jou zeker een oplossing aanbieden.