Salesboost

Leer hoe je op een performante manier aan sales doet en ontdek hoe je dit toepast in jouw onderneming. De salesboost zal je inspireren en biedt je de strategie, focus en structuur om stappen vooruit te zetten. Alleen of met je team.

Op naar meer controle over je sales

Wil je als ondernemer commercieel sterker worden en pro-actiever met sales omgaan? Wil je je organisatie, salesteam of andere medewerkers beter aansturen op vlak van sales? Met onze salesboost spijkeren we niet alleen je kennis bij, maar geven we je vooral ook de zin en het vertrouwen om de theorie in de praktijk om te zetten.

wat zal je leren?

pijlers van de salesboost

Je gaat aan de slag met het denk- en werkkader dat voortkomt uit de inspiratie van de salesboost. Je krijgt nieuwe kennis aangereikt met veel ruimte om vragen te stellen. De directe dialoog biedt kansen om mee de richting te bepalen. Zo haal je er het meeste uit. Dankzij de strategie, focus en structuur die de salesboost geeft, boek je vooruitgang in je onderneming op vlak van sales.

De salesboost is iets voor jou als ...

... je meer wil halen uit je sales. Als je als zaakvoerder je sales zelf in handen wil nemen. Als je op een performante manier aan sales wil doen. Als je je salesteam de tools en skills wil aanreiken om betere resultaten te boeken. Als je een salesstrategie wil ontwikkelen die meer en beter doet verkopen.

Tijdens een gratis adviesgesprek brengen we je dromen en doelen in kaart en stellen we een salesboost op maat samen.

Veelgestelde vragen over onze salesboost

Waarom de salesboost opleiding volgen?

De salesboost opleiding is er voor ondernemers die op zoek zijn naar een praktijkgerichte verkoopopleiding met een begeleidende aanpak. Je vindt het belangrijk dat de inhoud en de aanpak is afgestemd op jouw bedrijf en de levensfase waarin jouw organisatie zich bevindt.

Hoe verloopt een salesboost opleidingstraject?

Een salesboost opleiding bestaat uit drie sessies en is op basis van jullie specifieke vragen verder uitbreidbaar. Doorheen het traject ontwikkel je op die manier je salesstrategie en breng je de theorie meteen in de praktijk. 

Kies ik voor een salesboost opleiding of voor salesadvies?

Beide oplossingen zijn volledig op maat van jouw bedrijf. Bij een opleiding gaan we samen aan de slag met een vast programma om kennis en vaardigheden over te brengen die jij in de praktijk kan zetten. Een salesadvies gaat veel verder, want dan formuleren wij feitelijke aanbevelingen in de vorm van een uitgeschreven plan met concrete actiepunten. De beste oplossing voor jouw bedrijf bespreken we graag in een gratis kennismakingsgesprek.

Beter verkopen?
Kom vrijblijvend kennismaken