Marketingboost

Leer hoe moderne marketing werkt en ontdek hoe je dit toepast in jouw onderneming. De marketingboost zal je inspireren, maar ook helpen om inzicht te krijgen in de brede waaier aan marketingmechanismen. Zo ben je in staat om die technieken te identificeren en in te zetten die jouw onderneming vooruithelpen.

gebruik de kracht van marketing om je onderneming in beweging te zetten

Wil je leren hoe je met moderne marketing jouw onderneming vooruit kan stuwen? Wil je zelf de marketing-teugels in handen nemen? Wil je je organisatie, marketingteam of andere medewerkers beter aansturen op vlak van marketing? Onze marketingboost geeft je inzicht in de verschillende mogelijkheden op vlak van marketing, maar bovenal krijg je de goesting en het vertrouwen om de theorie in de praktijk om te zetten.

wat zal je leren?

pijlers van de marketingboost

Je gaat aan de slag met het denk- en werkkader dat voortkomt uit de inspiratie van de marketingboost. Je krijgt nieuwe kennis aangereikt met veel ruimte om vragen te stellen. Thema’s zoals kmo-marketing, een marketingstrategie ontwikkelen, doelgroepen bepalen, begrijpen en verleiden, digitale marketing, een performante website en wervend communiceren via online en offline kanalen passeren de revue. De directe dialoog biedt kansen om mee de richting te bepalen. Dankzij de strategie, focus en structuur die de marketingboost geeft, boek je vooruitgang in je onderneming op vlak van marketing.

De marketingboost is iets voor jou als ...

... je meer wil bereiken met marketing. Als je door het bos de marketingbomen niet meer ziet. Als je moderne marketing wil toepassen op jouw bedrijf. Als je de mensen die jou helpen met je marketing, zoals je reclamebureau, freelancers en eigen medewerkers goed en doelgericht wil aansturen in lijn met de identiteit en doelstellingen van je bedrijf. Als je een marketingstrategie wil ontwikkelen die meer en beter doet verkopen.

Tijdens een gratis adviesgesprek brengen we je dromen en doelen in kaart en stellen we een marketingboost op maat samen.

Veelgestelde vragen over onze marketingboost

Waarom de marketingboost opleiding volgen?

Je bent op zoek naar een praktijkgerichte marketingopleiding met een begeleidende aanpak. Je vindt het belangrijk dat de inhoud en de aanpak is afgestemd op jouw bedrijf en de levensfase waarin jouw organisatie zich bevindt.

Hoe verloopt een marketingboost opleidingstraject?

Een marketingboost opleiding bestaat uit drie sessies en is op basis van je specifieke marketingvragen uitbreidbaar. Doorheen het traject ontwikkel je op die manier je marketingstrategie en breng je de theorie meteen in de praktijk.

Kies ik voor een marketingboost opleiding of voor marketingadvies?

Beide oplossingen zijn volledig op maat van jouw bedrijf. Bij een opleiding gaan we samen aan de slag met een vast programma om kennis en vaardigheden over te brengen die jij in de praktijk kan zetten. Een marketingadvies gaat veel verder, want dan formuleren wij feitelijke aanbevelingen in de vorm van een uitgeschreven plan met concrete actiepunten. De beste oplossing voor jouw bedrijf bespreken we graag in een gratis kennismakingsgesprek.

Beter verkopen?
Kom vrijblijvend kennismaken